Heikki Lund- näyttelijä, näytelmäkirjailija, muusikko

Actor, musician, playwright. Kun haluat tasokasta ohjelmaa.

RANTATIEN RUNORUHTINAS

Historiaa niin, että huvittaa Kultakauden värikkäät taiteilijapersoonat loivat uutta ja valmistivat maaperää Suomen itsenäistymiselle. Toisaalta monet heistä herättivät pahennusta elämäntavoillaan. Runoruhtinas Eino Leino kertoo säkenöivään tapaansa sadan vuoden takaisista symposioveljistä ja -sisarista Tuusulan Rantatiellä. Esitys sisältää lauluja Eino Leinon ja Aleksis Kiven runoihin.

MESTARIT KILPASILLA

Räiskyvä runoilija ja tulisieluinen säveltäjä kadehtivat mutta myös salaa ihailivat toisiaan. Leinon ja Sibeliuksen yhteiset symposiot eivät aina sujuneet korrektisti. Ylilyöntejä sattui puolin ja toisin. Millaisen skandaalin Jean Sibelius ja Eino Leino järjestivät Kalevalan päivän juhlissa 1920? Miten syntyi Sibeliuksen Finlandia? Miten syntyi Leinon rakastetuin runo Lapin kesä? Esitys sisältää lauluja Eino Leinon runoihin.

MUSIIKKIOHJELMAA

Laulukeikoilla säestän itseäni kitaralla, ja tarvittaessa tuon mukanani koko orkesterin. Ohjelmistoni ulottuu romanttisista rock-balladeista vanhoihin iskelmiin, Eino Leinoon ja Bellmanin juomalauluihin.Olen esiintynyt urani aikana tuhansissa erilaisissa tilaisuuksissa, joista suuri osa on ollut firmojen, järjestöjen ja julkishallinnon juhlia ja asiakastapahtumia.  Kansainväliset asiantuntijaseminaarit ja lähetystöjen kokkarit ovat myös ominta alaani. Tuotan asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä pienimuotoisia teatteriesityksiä ja kronikoita. Teen riemastuttavia rooliopastuksia etenkin Tuusulan Rantatien taiteilijakodeissa. Kirjoitan lauluja ja varsinkin näytelmiä. Olen myös Keski-Uudenmaan ainoan ammattiteatterin, KUTin johtaja.